Yeşilyurt Belediyesi 335 kamerayla ilçeyi mercek altına aldı

Genel 23.07.2018 15:45:06 0
Yeşilyurt Belediyesi 335 kamerayla ilçeyi mercek altına aldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İlçemize yerleştirdiğimiz 335 kamerayla ilçemizdeki huzur ve güven ortamını ileriye düzeye çıkarttık. Yeşilyurt’taki mutlu yaşam, hemşehrilerimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasından kaynaklanıyor” dedi.
Yeşilyurtluların refah seviyesi yüksek, huzurlu ve güvenli ortamlarda yaşamaları için teknolojik gelişmelerden istifade ettiklerini söyleyen Çınar, “Kentimizdeki ve ilçemizdeki huzur ortamını daha iyi bir seviyeye getirmek adına farklı bölgelerdeki hizmet binalarımız, sosyal tesislerimiz, park alanlarımız, Yeşilkonak ve Gençlik Merkezlerimiz ile veznelerimizin olduğu noktaları 335 kamerayla sürekli kontrol altında tutuyoruz. 7/24 hizmet veren Görüntü İzleme Merkezimizde kurulan özel bir sistem aracılığıyla farklı noktalardan gelen görüntüler 365 gün sürekli olarak kayıt altına alınmaktadır. Alanında uzman ve deneyimli personellerimiz tarafından takip edilen bölgelerimizde meydana gelebilecek her hangi bir olay karşısında elde edilen görüntüler talep gelmesi durumunda Emniyet Müdürlüğü ve diğer güvenlik birimleriyle paylaşılmaktadır. Gelen görüntüleri ayrıca resmi internet sayfamızdaki www.seyretyeşilyurt bölümünde paylaşarak yurt içi ve yurt dışındaki kıymetli hemşehrilerimizin Yeşilyurt’u izlemelerine fırsat tanıyoruz. Kurduğumuz bu sistem, ilçemizdeki huzur ve güven ortamını daha da güçlü ileri seviyeye ulaşmasında önemli rol oynamıştır. Teknolojik gelişmelerden sürekli istifade ederek ilçemizin her alanda gelişmesine önem vereceğiz” ifadelerini kullandı.
Yeşilyurt’ta yaşanan büyük değişimin ilçede ikamet eden insanların mutlu bir yaşam sürmelerine ciddi katkılar sunduğuna işaret eden Başkan Çınar, “Bizim bütün hizmetlerimizin amacı, hemşehrilerimizin huzur ve güven içerisinde yaşamaları ve refah seviyesi yüksek modern kentlerdeki hizmetlere kavuşmalarını sağlamaktır. Mutlu bir yaşamın temelinde de güvenlik yer almaktadır. Eğer yaşadığımız kent veya ilçede asayiş sorunu üst seviyede ise, insanlar mutlu değilse yapılan yatırımların hiçbir değeri olmaz. Yeşilyurt Belediyesi olarak bir yandan ilçemizi geleceğe taşıyacak yatırımları teker teker hizmete sunarken diğer taraftan güvenlik birimlerimizle ortaklaşa yaptığımız çalışmalarla ilçemizdeki huzur ve güven ortamını daha iyi noktaya taşımak adına bu tür hizmetlere öncelik tanıyoruz. Geçtiğimiz yıl teknik alt yapısını kurduktan sonra hizmete sunduğumuz Güvenlik İzleme Merkezimiz aracılığıyla ilçemizi 335 kamerayla mercek altına alıyoruz. İnsanlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşadığı Yeşilyurt’ta ki mutlu yaşam şartlarını muhafaza etmek ve gelecek kuşaklara taşımak adına teknolojik gelişmelerden de istifade ederek bu mutlu yaşam görüntüsünü kalıcı hale getirmeye çalışıyoruz. Hemşehrilerimizin rahat ve güzel bir yaşam sürmeleri için Yeşilyurt’un her noktasında çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem