Van Valisi İbrahim Taşyapan'a algı operasyonu yapılabilir mi?

Gazeteci Ziya Türk, Van Valisi İbrahim Taşyapan'a yönelik ANF merkezli FETÖ/PDY manevelası kullanılarak yapılan algı operasyonlarının başarılı olup olamayacağını yazdı.

Genel 27.12.2016 10:31:53 0
Van Valisi İbrahim Taşyapan
Tarih: 01.01.0001 00:00

Gazeteci Ziya Türk, Van Valisi İbrahim Taşyapan'a yönelik ANF merkezli FETÖ/PDY manevelası kullanılarak yapılan algı operasyonlarının başarılı olup olamayacağını yazdı.

 

Van Büyükşehir Belediyesi’nin DBP’li Başkanı Bekir Kaya’nın tutuklanmasının ardından Kayyum olarak atanan Van Valisi İbrahim Taşyapan bir anda Van’daki farklı siyasi yapıların da gündeminin ilk sırasına oturdu.

 

Siyaseti değil, devleti temsil etmesi nedeniyle Van Büyükşehir Belediyesi’nde devlet aklını esas alan bir yönetim sergileyen Van Valisi İbrahim Taşyapan ve oluşturduğu ekibin icraatlarından rahatsız olanlar, geliştirdikleri karanlık ilişkileri, ideolojik eksenli oluşturulan kadrolar ve çıkar çarkları zarar görenler, yapılan operasyonu FETÖ/PDY karalaması ile engellemeye çalışıyor.

 

DBP’li yönetimin yetki ve imkanlarını, yasadışı örgütün amaçları doğrultusunda sevk idare etmesi gerekçesi ile Kayyum atanan Van Büyükşehir Belediyesi’nde, doğal olarak bu yapı temizlenrken kurdukları planlar da bozuluyor. Uygulamaya koymak istedikleri oyunları bozulan HDP/PKK yapısı, sahip oldukları ideolojinin haberlerini servis eden ANF haber ajansı merkezli FETÖ/PDY argümanlı karalamaya yönelik bir algı operasyonunun düğmesine bastı.

 

Algı operasyonu ile Van Valisi İbrahim Taşyapan öncülüğünde kurulan ekip tarafından Van Büyükşehir Belediyesi’nde devlet aklı ile yürütülen arındırma çalışmaları engellenmek isteniyor.

 

ANF ve HDP/PKK yapısının yapmaya çalıştığı algı operasyonundan  Van Valisi İbrahim Taşyapan etkilenir mi?

 

Bu sorunun cevabını Gazeteci Ziya Türk verdi

 

İşte Ziya Türk’ün yazısı;  “ Van Valisi İbrahim Taşyapan’ın Zekasından Şüphesi Olan Var mı?”  Tıkla Oku…

 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem