Vali Azizoğlu: 'Başarınız göğsümüzü kabarttı'

Genel 27.09.2017 09:13:50 0
Vali Azizoğlu:
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Bedensel Engelli Milli Bilek Sporcusu Gökhan Seven’i kabul etti.
Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de yapılan Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası’nda sol kolda dünya ikincisi olan ve gümüş madalya alan Milli Bilek Sporcusu Gökhan Seven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile birlikte açık havada Vali Azizoğlu ile bir araya geldi. Madalyaya giden süreci anlatan milli sporcu Seven, çok ciddi rakiplerini bilek gücüyle alt ettiğini söyledi.
Sporcularımızın aldığı başarılarla ülkemizi çok iyi temsil ettiklerine dikkat çeken Vali Azizoğlu, “Dünya şampiyonasından aldığınız başarı ve ardından şanlı bayrağımızı spor müsabakalarında göndere çekmeniz millet olarak göğsümüzü kabarttı. Sizleri canı gönülden kutluyorum. Allah başarılarınızı daim etsin” şeklinde konuştu.
50’ye yakın ülkeden bin 200 sporcunun katıldığı müsabakalarda iyi bir sonuç aldığını belirten şampiyon sporcu Seven, “Daha önce 5 dünya, 6 Avrupa iki de Asya şampiyonluğumun yanı sıra, çok sayıda da ikincilik ve üçüncülük madalyası kazandım. Sol kolda dünya ikincisi olarak ülkemize gümüş madalya kazandırdığım için gururluyum. Başarılarımız artarak devam edecek” dedi.
Sohbetin ardından Vali Azizoğlu ve Milli Bilek Güreşçisi Gökhan Seven, şampiyonluk pozu verdi. Daha sonra Vali Azizoğlu, başarılı sporcuyu altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem