Tatvan'da tekstil firmalarının sıkıntıları masaya yatırıldı

Genel 14.02.2018 08:30:44 0
Tatvan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan tekstil firmalarının temsilcilerine yönelik mesleki eğitim çalışmaları konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.
Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Bilal Adabağ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, tekstil firmalarının mesleki eğitim konusundaki sıkıntıları masaya yatırıldı. Toplantıda, ayrıca ilçede henüz yeni hizmete giren Tatvan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Çetin Barak tarafından çırak, kalfa, usta ve usta öğretici eğitimleri konusunda bilgilendirme yapılarak, iş ve işlemlerin yürütülmesi esnasında işbirliği yapılması anlamında neler yapılabileceği görüşüldü.
Düzenlenen toplantıda konuşan TATSO Başkanı Bilal Adabağ, TATSO olarak kendilerine bağlı tüm sektörlerin sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi. Toplantının ilde en çok istihdam sağlayan sektörlerin başında gelen tekstil firmalarının mesleki eğitim konusundaki sıkıntılarını gidermek maksadıyla düzenlendiğini belirten Adabağ, toplantının oldukça verimli geçtiğini kaydederek, Tatvan Mesleki Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yapılacak girişimlerle tekstil firmalarının mesleki eğitim konusundaki sıkıntılarının giderileceğini ifade etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem