Tatvan’da kar temizleme çalışmaları

Bitlis’in Tatvan Belediyesi ilçe genelindeki mahalle ve sokaklarda başlattığı kar temizleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Belediye ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde biriken kar birikintileri, kamyon

Genel 21.02.2019 19:29:17 0
Tatvan’da kar temizleme çalışmaları
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis’in Tatvan Belediyesi ilçe genelindeki mahalle ve sokaklarda başlattığı kar temizleme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde biriken kar birikintileri, kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor. Mahalle ve sokak aralarında eş zamanlı olarak yürütülen çalışmalar, gece ve gündüz devam ediyor. Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, çalışmaların cadde, sokak ve mahalle aralarında eş zamanlı olarak devam ettiğini söyledi. Önceki yıllara nazaran bu yıl daha fazla kar yağdığına dikkat çeken Başkan Aksoy, “Son yılların en çetin kışını yaşamaktayız. Halkımızın mağdur olmaması için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettik. Kar yağışının başladığı günden itibaren 20 iş makinesi ve 70 personel ile birlikte ilçe genelindeki 9 farklı bölgede başlatılmış olan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Şu an ise, belediye ekiplerimizce Cumhuriyet Caddesi’nde kar temizleme ve kaldırım temizliği çalışmaları sürdürülüyor" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem