Sekmen emekliler için kolları sıvadı

Genel 14.02.2018 11:50:45 0
Sekmen emekliler için kolları sıvadı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube Başkanı Ahmet Degen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in emeklilere yaz sezonunun başlaması ile birlikte 3 bin konut sözü verdiğini belirtti.
Emeklilere konut projesinde Türkiye’de ilk konut dağıtım kurasını Erzurum’da yaptıran emekliler derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den de 3 bin konut sözü aldı.
2017 yılı temmuz ayında yoğun bir çalışma sergileyen ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı’nın da özverisi ile 700’e yakın emekliyi ev sahibi yapan dernek yönetimi, 2018 yılı içinde yine büyük bir atılım gerçekleştirecek. Türkiye Emekliler Derneği Erzurum şube Başkanı Ahmet Degen, "Emeklilerimize yönelik başlatılan konut projesinde Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı geçtiğimiz yıl bizlere inanılmaz bir destek verdi ve yaptığı girişimler ile 700’e yakın emeklimizin ev sahibi olmasını sağladı. Sayın Ilıcalı bizim için bir şanstır. her fırsat’da emeklilerimizin yanında yer alarak sorunların giderilmesinde bizlere çok büyük yardımlarda bulunmuştur. aynı duyarlılığını yine devam ettiren sayın Ilıcalı, konut projesinin ilerlemesinde bizlerle birlikte olmaya devam ediyor. vekilimize desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. yine emeklilerimizi sevindirecek bir başka gelişmeyi de Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen hayatiyete geçirecek. Başkan Mehmet Sekmen ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, 1000 konut Yıldızkent’de, 1000 konut Hasani Basri mahallesinde ve 1000 konut’da Edip Somunoğlu mahallesinde emeklilerimize verilecek. Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) öncülüğünde hali hazırda ve yapılacak olan konutlar emeklilerimize kura ile verilecek. ödeme noktasında da Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet sekmen yine tüm kolaylığın sağlanması için çaba göstereceğini bizlere iletti. Ayrıca şehrin muhtelif yerlerinde emeklilere konut projesinde arsa konusunda da Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen yardımcı olacağının sözünü de verdi. bahar ayının gelmesi ile birlikte çalışmaların başlamasını bekliyoruz. Hiçbir fedekarlıktan kaçınmayarak emeklilerimize büyük destek veren Büyükşehir Belediye Bakanımız Mehmet Sekmen ve Milletvekilimiz Mustafa Ilıcalıya emeklilerimiz adına teşekkürü bir borç biliyoruz. Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığı olarak mart ayında başkent Ankara’da yine girişimlerimiz olacak. Yönetim olarak üyelerimizin sorunlarını giderme noktasında ne gerekiyorsa yapmak için hizmette sınır tanımayacağız. Emeklilerimizin durumunu herkes biliyor. Bizler dernek yönetimi olarak üyelerimizin yüzünü güldürecek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem