Saadet Partisi'nden AK Parti'ye ziyaret

Genel 14.02.2018 09:10:43 0
Saadet Partisi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Beraberinde İl Başkan Yardımcısı Ayhan Erkem, Kutbettin Özel, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Acar ile birlikte AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ü ziyaret eden Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, partisinin uyum yasaları konusunu içeren ‘Adil Sistem, Adil Çözüm’ kitapçığını hediye etti.
Ziyarette birlik, beraberliğe vurgu yapan Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, “Partililerimizle bir araya geldikten sonra AK Parti Erzurum İl teşkilatına da bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Ülkemiz her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir süreçten geçiyoruz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile bu duygularımızı paylaştık. Bizleri göstermiş olduğu bu güzel misafirperverliğinden dolayı partim ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Emiz Öz ise, “Değerli kardeşimizin ülkemiz adına güzel temennileri bizleri mutlu etmiştir. İşte bu ziyarette olduğu gibi söz konusu vatan, millet ve bayrak olunca herkes kendi siyasi düşüncesini bir kenara koyup, tek yumruk olması çok önemli. Rabbim ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu vesileyle değerli başkanımıza ve beraberindeki heyete nezaket ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem