Prof. Dr. Necdet Çağıl Konferans Verecek

Erzincan İl Müftülüğü ve Erzincan İmam Hatip Okulları Platformu tarafından organize edilen etkinlikte Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Çağıl konferans verecek.Erzincan.

Genel 1.02.2019 09:05:22 0
Prof. Dr. Necdet Çağıl Konferans Verecek
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan İl Müftülüğü ve Erzincan İmam Hatip Okulları Platformu tarafından organize edilen etkinlikte Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Çağıl konferans verecek.

Erzincan İl Müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilecek olan ve konuşmacı olarak katılacak olan Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Çağıl Kur’an’ın Fert ve Toplum hayatına etkileri konulu konferans verecek. Erzincan İl Müftüsü Mehmet Emin Çetin 8 Şubat Cuma günü Erzincan İl Müftülük salonunda gerçekleştirilecek olan Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Çağıl’ın konuşmacı olarak katılacağı Kur’an’ın Fert ve Toplum hayatına etkileri konulu konferansa tüm Erzincanlıları davet etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem