Oltu’da Kadınlar Günü etkinliği

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Oltu Kaymakamlığı koordinesinde Oltu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Oltu Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü tarafından yemek programı düzenlendi.Bir restoranda düzenlenen yemek progr

Genel 9.03.2019 18:15:38 0
Oltu’da Kadınlar Günü etkinliği
Tarih: 01.01.0001 00:00

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Oltu Kaymakamlığı koordinesinde Oltu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Oltu Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü tarafından yemek programı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen yemek programına; Kaymakam Şenol Turan’ın Eşi Nazlı Turan Hanımefendi, ihtiyaç sahibi kadınlar, engelli anneleri, şehit yakınları ve gazi eşleri katıldı.

Nazlı Turan yemek öncesi yaptığı konuşmada, “Kadınlar, güneş yüzlü annelerimizdir. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramanlardır onlar. Yüreklerinde taşıdıkları sınırsız sevgi, sabır ve fedakârlık duygusuyla hayatımızı anlamlandıran, dünyayı yaşanır kılan en kıymetli, en kutsal değerlerimizdir. Acıyla yoğrulan, sabırla bilenen, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımız, her zaman gözümüzün nuru, hayatımızın can damarıdır. Peygamberimizin ’’Cennet annelerin ayakları altındadır!’’ müjdesinin muhatabı olan tüm dünya kadınlarının tüm annelerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en samimi en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem