MÜSİAD üyeleri yeni teşvikler hakkında bilgilendirildi

KOSGEB İl Müdürü Murat Seki, yeni teşvikler hakkında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi üyelerini bilgilendirdi.MÜSİAD’daki bilgilendirme toplantısına KOSGEB İl Müdürü Murat Seki, Sektör Kurulları v

Genel 20.03.2019 13:08:17 0
MÜSİAD üyeleri yeni teşvikler hakkında bilgilendirildi
Tarih: 01.01.0001 00:00

KOSGEB İl Müdürü Murat Seki, yeni teşvikler hakkında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi üyelerini bilgilendirdi.

MÜSİAD’daki bilgilendirme toplantısına KOSGEB İl Müdürü Murat Seki, Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Başkanı Yunus Akçin, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve üyeler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sektör Kurulları ve İş Geliştirme Başkanı Yunus Akçin, “MÜSİAD büyük bir sivil toplum kuruluşudur, sektör raporları yayınlamakta projeler yapılmaktadır. Şube olarak KOSGEB Müdürümüz bizlere projeler ve yeni teşvikler hakkında bilgi verecekler” dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Poyraz ise “Türkiye ekonomik kriz içerisinde. Biz de üyelerimize nasıl destek veririz bunun için çalışıyoruz. MÜSİAD Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütüdür. Türkiye’de ise ekonomiye en çok katkısı olan bir sivil toplum örgütüdür. Tüm bakanlıklarda kamu kurum ve kuruluşlarda özellikle kendi üyelerimize nasıl destek olunabilecekse bu yol içerisinde gideceğiz” diye konuştu.

Daha sonra KOSGEB Müdürü Murat Seki yeni teşvikler hakkında üyeleri bilgilendirdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem