Kaymakam Kaçmaz’dan yaşlı ve kimsesizlere ziyaret

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, maddi durumu elvermeyen yaşlı ve kimsesiz aileleri evlerinde ziyaret etti.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataç ile birlikte İnönü ve Hürriyet mahalle

Genel 8.02.2019 10:23:51 0
Kaymakam Kaçmaz’dan yaşlı ve kimsesizlere ziyaret
Tarih: 01.01.0001 00:00

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, maddi durumu elvermeyen yaşlı ve kimsesiz aileleri evlerinde ziyaret etti.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Ataç ile birlikte İnönü ve Hürriyet mahallelerindeki maddi durumu elvermeyen kimsesiz ve yaşlı aileleri evlerinde ziyaret eden Kaymakam Kaçmaz, onların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Sıkıntıların giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını veren Kaçmaz, "İlçemizin çeşitli mahallerinde ikamet eden maddi durumu elvermeyen ve özellikle kimsesiz olan ailelerimize ve hastalarımıza birer ziyaret gerçekleştirdik. Maddi olarak sıkıntılarının olup olmadığını kendilerinden dinledik. Hastalar için tedavilerinin yapılması yönünde elimizden gelebilecek her türlü imkânlarla kendilerine destek olacağımızı ifade ettik. Sağlık, insan hayatının en önemli merdiven basamağıdır. Bu bilinçle tedavi görmekte olan vatandaşlarımızı unutmadık. Yaşlı, çocuk ve diğer hastalarımızı ziyaret edip sağlık durumları ile ilgili bilgi aldık. Maddi durumu elvermeyen vatandaşlarımızı da evlerinde dinledik. Gerekli araştırmaları yapıldıktan sonra devletimizin imkânlarının elverdiği ölçüde kendilerine yardımcı olacağımızı ifade ettik” dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, maddi durumu elvermeyen ailelere ve hastalara gıda paketi, çocuklara ise oyuncak dağıttı.

Yolda öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Kaçmaz, bir kız çocuğunun haftada bir kitap okuduğunu söylemesi üzerine kendisine bir kitap seti hediye edeceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem