İlahiyat akademi değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı

Genel 15.02.2018 09:55:38 0
İlahiyat akademi değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzincan İl Müftülüğü ve Erzincan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin birlikte yürüttüğü, ilahiyat akademi programı dönem sonu değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya İl Müftüsü Yavuz Karabayır, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Alıcı, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen, İlahiyat Akademisi Sorumlusu Hüseyin Ünal, Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Zeynep Nermin Aksakal, programın uygulanmasında görev alan ilahiyat fakültesi öğretim üyeleri ve araştırma görevlileri katıldı.
İl Müftüsü Karabayır, “Erzincan’da bir ilim halkasına ihtiyaç var, bu halkayı oluşturmakta bizim görevimiz, bu yıl ilahiyat fakültesi ile birlikte başlattığımız bu programda hedefimiz, bu ilim halkasının oluşmasına katkı sağlamak, ilahiyat fakültesi öğrencilerimizin akademik başarılarına katkıda bulunmak, yaşadığı topluma faydalı, donanımlı, temel ahlaki değerlere sahip, ailesi ve çevresi ile sağlıklı iletişim kurabilen, geleceğe dair ufuk sahibi gençler olarak yetişmelerini sağlamak, ilahiyat fakültesi birikiminin Başkanlığımız çalışmalarına daha fazla yansıtılmasına katkıda bulunmaktır” dedi.
İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Alıcı, bu programın uygulanması için fakülte olarak her türlü desteği vereceklerini ifade ederek büyük bir özveriyle programın uygulanmasını sağlayan İl Müftüsü Karabayır’a, öğretim üyeleri ve araştırma görevlilerine teşekkür etti.
İlahiyat Akademisi Sorumlusu Hüseyin Ünal da, “Programın başarılı bir şekilde yürütülmesi için sorumlu öğretim üyesi hocamızla birlikte hareket ederek, programın ilk dönemini başarılı bir şekilde tamamladık, İnşallah ikinci dönemde programın başarılı bir şekilde yürütülmesi için gayret göstereceğiz ve bu dönem öğrencilerin motivasyonunu yüksek tutmak için gezi programları, sosyal ve kültürel faaliyetler de düzenleyeceğiz” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem