Hakkari’deki kuaförlere saç tasarım eğitimi

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kuaförlük yapan Kazakistanlı Zeynep Nusretoğlu, bayan kuaförlüğü yapanlara yönelik saç tasarım eğitimi düzenledi.Yüksekova’da 4 yıldır hizmet veren Kazakistanlı Nusretoğlu, İstanbul’dan Yüksekova

Genel 13.03.2019 10:58:17 0
Hakkari’deki kuaförlere saç tasarım eğitimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kuaförlük yapan Kazakistanlı Zeynep Nusretoğlu, bayan kuaförlüğü yapanlara yönelik saç tasarım eğitimi düzenledi.

Yüksekova’da 4 yıldır hizmet veren Kazakistanlı Nusretoğlu, İstanbul’dan Yüksekova’ya saç tasarım uzmanlarını getirdi. Hakkari il merkezi, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca’daki bayan kuaförlerine yönelik Eray Burhan, Yasemin Eraslan ve Ali Akduru tarafından değişik konularda eğitim verildi.

Eğitimin sonunda bir açıklama yapan Zeynep Nusretoğlu, Yüksekova’da bayan kuaförlüğü hizmeti verdiğini belirterek, “Kuaförlerin eğitim için batıya gittiklerine şahit oldum. Ben ise arkadaşlarımızın batıya gitmesi yerine, batıdan uzman ekipleri buraya getirdik. Bu bölgedeki bayan kuaförlere yönelik saç şekillendirme, türban ve renklendirme konusunda eğitim programı düzenledik” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem