Hakkari’de Köydes toplantısı

Hakkari Valisi İdris Akbıyık başkanlığında Köylerin Altyapısının Desteklenme Projesi (KÖYDES) genel değerlendirme toplantısı yapıldı.Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekret

Genel 26.03.2019 15:02:27 0
Hakkari’de Köydes toplantısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Valisi İdris Akbıyık başkanlığında Köylerin Altyapısının Desteklenme Projesi (KÖYDES) genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Duruk, Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Yüksekova Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Çukurca Kaymakamı Temel Ayca, Şemdinli Kaymakamı Muhammet Fuat Türkman ve kurum yetkilileri katıldı. Toplantıda bir açıklama yapan Vali İdris Akbıyık, Hakkari ve ilçelerinde yapılacak olan hizmetlerin değerlendirmesini yapacaklarını belirtti. Vali Akbıyık, “Hakkari ili ve ilçelerinde yapacağımız köylerin altyapısı, üst yapısı, yol, su, kanalizasyon, sulama gibi 2019 yılı için planlamış olduğumuz, hizmetlerin değerlendirilmesini yapacağız. İmkanlarımız ölçüsünde de proje ve diğer çalışmalara başlayacağız. Ayrıca önümüzdeki Pazar günü tüm ülkemizde mahalli idareler seçimleri olacak. Bu konuda da seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesi için ne tür tedbirler aldık bunları ayrıca değerlendirmesini yapacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem