FÜ ile İŞKUR arasında iş birliği protokolü

Fırat Üniversitesi (FÜ) ile İŞKUR Elazığ İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.FÜ öğrencilerine yönelik “Mesleki Eğitim Kursları Açılması” kapsamında rektörlükte iş birliği protokolü imza töreni yapıld?

Genel 7.03.2019 12:59:55 0
FÜ ile İŞKUR arasında iş birliği  protokolü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Fırat Üniversitesi (FÜ) ile İŞKUR Elazığ İl Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

FÜ öğrencilerine yönelik “Mesleki Eğitim Kursları Açılması” kapsamında rektörlükte iş birliği protokolü imza töreni yapıldı. Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Cebeci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Kenan Peker katıldı. Demirdağ ve Balcı hazırlanan iş birliği protokolünü imzaladı.

Düzenleyecekleri mesleki eğitim kurslarıyla öğrencilerin iş arama becerilerini geliştirmelerine katkı sunacağını aktaran İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı,projenin amacının okul sonrası işe yerleşmelerini kolaylaştırmak olduğunu aktardı.

Mesleki eğitimi geliştirmek adına yapılan işbirliği protokolünü imzalamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise üniversite olarak bütün paydaş kuruluşlarla olduğu gibi İŞKUR İl Müdürlüğü ile de sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem