Erzurum'a yeni bir dergi; Yenigün Gözlem yayında

Genel 29.01.2018 14:22:00 0
Erzurum
Tarih: 01.01.0001 00:00
Erzurum’da günlük olarak yayınlanan Yenigün Gazetesi, aylık olarak yayınlanacak Yenigün Gözlem dergisi ile okurlarına “merhaba” dedi.
Genel Yayın Yönetmenliğini ve Sorumlu Yazı işleri Müdürlüğünü Mehmet Musa Çakır’ın üstlendiği Gözlem, 29 Ocak’tan itibaren okuyucuları ile buluştu.
Her ay farklı konular ve ilginç fotoğraflarla okuyucunun huzuruna çıkmayı hedeflediklerini belirten Musa Çakır, “Uzun zamandan beri planladığımız, kendine özgü çizgisi bulunan Gözlemi yayınlamak, demek ki, bugünlere kısmetmiş. Yeni yıl ile birlikte yayınına başladığımız Gözlem, elden ele dolaşacak bir dergi olacak ve Erzurum’da gündem oluşturacak konulara sıklıkla parmak basacak. Gözlem, çok güzel işler yapacak. Buna inanıyoruz” dedi.
Toplam 64 sayfadan oluşan Gözlemin 15 TL’den satışa sunulduğunu belirten Çakır, aktüel haberlerin yanında kültür ve sanat haberlerine de sıklıkla yer verecekleri Gözlemin, her ay bir yerel firmayı da, “Erzurum’un Kartalları” başlığı altında tanıtacaklarını bildirdi.
Ülkemizin en gelişmiş illeri arasında bir zamanlar üst sıralarda bulunan, ama geçen yıllar içinde bu özelliğini kaybeden Erzurum’u, özlem duyulan eski parlak günlerine kavuşturma adına gayret göstereceklerini de kaydeden Çakır, “Elbet böylesi büyük ve sorumluluk gerektiren bir işi tek başımıza yapmamız mümkün değil. Özlemlerimiz var, hedeflerimiz büyük. Erzurum olarak eski parlak günlerimize kavuşmak, huzurlu ve temiz bir şehirde yaşamak en büyük arzumuz.
Yenigün Gözlem olarak, hedeflerimize ulaşabilme noktasında, sorumluluğumuzun da bilinci içinde hareket edecek ve güzel işlere insanımızla birlikte imza atacağız” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem