Elazığ'dan Afrin'deki Mehmetçiğe dua

Genel 14.02.2018 13:40:42 0
Elazığ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elazığ’da ‘Zeytin Dalı’ Harekatında bulunan Mehmetçikler için dua edildi.
Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütleri DEAŞ, PKK, PYD-YPG’nin temizlenmesi için başlatılan ve kararlılıkla devam edilen Zeytin Dalı Harekatı’na her türlü destek devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Memur-Sen İl Temsilciliği, Öğretmenevi önünde program düzenledi. Eline Türk Bayrakları ve dövizleri alarak Öğretmenevinde bir araya gelen vatandaşlar, tekbir getirip ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları attı. Mehteran takımının gösterisinin ardından askerlere dua edildi.
Terör ve çatışmadan arındırılmış adil bir dünya istediklerini dile getiren Elazığ Memur-Sen İl Temsilcisi İbrahim Bakşi "Kimsenin kimseyi sömürmediği, hakça paylaşımın gerçekleştiği bir dünya için mücadele ediyoruz. Emperyalizm, bölgemizde başta olmak üzere sömürü düzenini sürdürmek için şiddeti ve terörü bütün dünya sathına yaymaktan çekinmemektedir. İçeride kimlerin, sözde savaş karşıtı söylemlerle algılarda cephe açmaya giriştiğini, daha da ötesi her zaman yaptıkları gibi emperyalizmi ve sömürüsünü gizleme niyetlendiğini çok iyi biliyoruz. Sözde barış yanlısı gerçekte emparyal geminin tayfası olanlardır” dedi.
Adalet ve barışın, kanlı terör örgütlerinin kökü kazınmadan sağlanamayacağını dile getiren Bahşi, “Türkiye, terörle mücadele ediyor, emperyalizme karşı da onurlu bir savaş veriyor. Tam da bu yüzden Türkiye’nin Afrin’de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı’nı bütün benliğimizle destekliyor, cephede vuruşan askerlerimize de “Allah yardımcınız olsun” diyoruz. Milletin desteğini, ümmetin duasını alan devletimiz ve silahlı kuvvetlerimizin, şanlı ecdadın evlatları olmanın hakkını veren yiğitlerimizin terör örgütlerini yok edeceğine, emperyal akla diz çöktüreceğine de yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem