Elazığ’da Eğitim Bir-Sen’den yönetici eğitimi kursu

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi tarafından yönetici eğitimi kursu başlatıldı.Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi tarafından kurumun konferans salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine yönelik yönetici eğitimi kursu d?

Genel 16.03.2019 14:25:23 0
Elazığ’da Eğitim Bir-Sen’den yönetici eğitimi  kursu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi tarafından yönetici eğitimi kursu başlatıldı.

Eğitim Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şubesi tarafından kurumun konferans salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine yönelik yönetici eğitimi kursu düzenlendi. Kursun 5 hafta süreceği ve alanında uzmanlar tarafından eğitimler verileceği belirtildi.

Eğitim kurumlarında yönetici olmak isteyenlere yönelik kurs başlattıklarını belirten Şube Başkan Yardımcısı Taha Yusuf Sarıgül, “ Bizler eğitim birsen olarak eğitime her zaman destek verdik. Şeflik, memurluk için hizmetliler için biz bu eğitimleri başlattık. Daha öncede şube müdürlüğü kursu açtık. Şube müdürlüğü sınavları içinde kursiyerlerimizin içinden Türkiye 2’incisi çıktı. Kurum olarak eğitimde liyakat artırma çabasındayız. Çabamızda bu yöndedir. ’Sınav varsa, Eğitim Bir-Sen de var, Eğitim Bir-Sen varsa başarıda var’ diye bir sloganımız var” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem