Doğu Ekspresi Kars'a dolu dolu geliyor

Genel 16.02.2018 11:15:33 0
Doğu Ekspresi Kars
Tarih: 01.01.0001 00:00
Doğu Ekspresiyle Kars’a gelenlerin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Kırıkale’den başlayan ve yaklaşık 24 saat süren yolculuk, Kars’ta noktalanırken, Kars’a gelenlerin uğrak yerleri arasında da il sırayı Çıldır Gölü alıyor.
Türkiye’nin 81 ilinden arkadaşlarıyla, eşleri ve yakınlarıyla birlikte Doğu Ekspresi yolculuğu Ankara’da BAŞKENTRAY çalışmaları nedeniyle Kırıkale Irmak’tan başlayarak sırasıyla Kayseri, Sivas, Erzincan, Erzurum’dan devam ederek Kars’ta son buluyor.
Tarihi dokusuyla Türkiye’nin en önemli turizm merkezleri arasında yerini alan Kars, son günlerde Doğu Ekspresiyle farklı bir ivme kazandı. 24 saatlik tren yolculuğuna çıkan vatandaşlar paylaşımlarıyla da daha cazip hale geldi.
24 saatlik tren yolculuğunun ardından Kars’a gelen vatandaşlar önce kaz yemeği yapan lokantalara, ardından da kalacaklara otellere geçiyor. Geceyi Kars’ta geçiren vatandaşlar sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yüzeyi tamamen buz tutan Çıldır Gölü’ne gidiyor. Burada buz üzerinde atlı kızakla kayan vatandaşlar, buradan Ani Ören Yeri’ne geçiyor. Sarıkamış Kayak Merkezi’nde gezen vatandaşlar ardından Kars’tan ayrılıyor.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem