Doğu Anadolu’da kar yağışı

Doğu Anadolu Bölgesi’nde aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak.Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, havanın parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde Erzurum, Ağrı, Iğdır çevrelerinin ara

Genel 11.02.2019 12:11:38 0
Doğu Anadolu’da kar yağışı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Doğu Anadolu Bölgesi’nde aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışı etkili olacak.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, havanın parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde Erzurum, Ağrı, Iğdır çevrelerinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı olması, yağışların öğle saatlerinde Ağrı ve Iğdır il genelinde devam etmesi öngörülüyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgar güney yönünden hafif, aralıklarla kuvvette esecek.

Gece en düşük hava sıcaklığı Erzincan’da 2, sıfırın altında olmak üzere Iğdır’da 1, Erzurum’da 3, Ağrı ve Ardahan’da 6, Kars’ta 8 derece ölçüldü.

Kar kalınlıkları Ağrı’da 31, Erzurum’da 24, Ardahan’da 14, Kars’ta 9, kayak merkezlerinden Palandöken ve Ergan’da 90, Konaklı’da 87 ve Yalnızçam’da 28 santimetre ölçüldü.

Yetkililer, bölgede sabah ve gece buzlanma ile don, yer yer pus hadisesinin olabileceğine dikkati çekerek gün içinde çığ riski bulunması nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem