Doğadaki İnsan, Erzurum Macera Off Road'un konuğu oldu

Genel 16.02.2018 10:15:33 0
Doğadaki İnsan, Erzurum Macera Off Road
Tarih: 01.01.0001 00:00
Yapmış olduğu belgesel ve doğada yaşam programları ile insanların doğa ile bütünleşmesinde önemli katkı sağlayan Serdar Kılıç, Erzurum Macera Off Road Kulübünün konuğu oldu.
Gezi amaçlı ve kış mevsiminin güzelliklerini görmek için Erzurum’a gelen Serdar Kılıç, Erzurum Macera Off Road Kulübü olmak üzere doğasever insanlarla bir araya geldi. Erzurum şehrinin ülkemizde ender doğal güzelliklere sahip olduğunu belirten Kılıç, özellikle çocukların şehir hayatının gürültüsünden, kargaşasından uzak, doğa ile iç içe olmalarının önemi hakkında görüşlerini doğasever Erzurumlular ile paylaştı.
Bu kapsamda Erzurum’da başta çocukların doğal yaşam ile buluşturularak insanın doğa ile bir bütün olduğu, doğal yaşam içerisinde insanın yeri ve ayrılmaz bir parçası olduğunu yeni nesillere gösterebilmek bu duyguları onlara yaşatabilmek için Erzurum’da yapılabilecek faaliyetler konusunda fikir alışverişi yapılan buluşma da doğa ile insanın ayrılmaz bir bütün olduğu özellikle vurgulandı.
Erzurum’da bu yönde gerçekleştirilen her türlü faaliyete özellikle destek vereceklerini ayrıca kendilerinin de bu konuda birçok organizasyon düzenlediklerini belirten Erzurum Macera Off Road Kulübü Başkanı Lokman Toptaş, önümüzdeki dönemlerde Erzurum’da özellikle çocukların doğa ile buluşturulması konusunda değişik organizasyonlar için çalışmalarının olduğunu belirtti.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin’de, Erzurum için yapılacak olan tüm organizasyonlara maddi ve manevi destek vereceklerini ifade ederek, “Erzurum için taş üstüne bir taş koyanın arkasındayız” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem