Çıldır AK Parti yönetimince Afrin şehitleri için Mevlit okutuldu

Genel 9.02.2018 14:31:06 0
Çıldır AK Parti yönetimince Afrin şehitleri için Mevlit okutuldu
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığı tarafından Afrin Şehitleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.
Türkiye tarafından başlatılan sınır ötesi “Zeydit Dalı” operasyonu devam ederken, ülkenin bekası ve sınır güvenliğinin sağlanması kapsamında Afrin’de şehadet mertebesine erişen şehitler için AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığı tarafından Cuma namazı öncesi Çıldır İlçe Merkez camisinde Mevlid-i Şerif Okutuldu ve Cuma Namazı çıkışında gül suyu ve lokum ikram edildi.
AK Parti Çıldır İlçe Teşkilatı ve çok sayıda Çıldırlı vatandaşın katıldığı Mevlid-Şerif programında şehadete erişen şehitler ve operasyonda görev alan güvenlik kuvvetleri için Yasin-i Şerif ve dualar okundu. Çıldır İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci’nin şehitler için etmiş olduğu dua duygusal anlar yaşanmasına vesile oldu.
Mevlid-i Şerif programı sonunda açıklamada bulunan AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural “Bu büyük milletin kahraman evlatları devletinin bekası ve milletinin istikbali uğruna son derece zor şartlar altında terör örgütüne büyük darbeler vuruyor . Türk devleti geçmişte olduğu gibi bugünde düşman kim olursa olsun asla mücadelesinden vazgeçmeyecektir. Zeytin Dalı operasyonu kapsamında operasyonları sürdüren kahraman Mehmetçiklerimizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Ülkenin bekası ve devletimizin geleceği için kahramanca çarpışıp, düşmana Afrin’i dar eden ve bu uğurda şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimize Allah’tan rahmet, mücadelesini devam ettiren kahraman Mehmetçiklerimize yardım diliyorum” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem