Binali Yıldırım Parkı tamamlanıyor

Genel 8.11.2018 09:30:09 0
Binali Yıldırım Parkı tamamlanıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Doğusundan batısına kuzeyinden güneyine ayrım yapmaksızın 4 buçuk yılda 450 milyon TL harcayarak Erzincan’a büyük yatırımlar yapan Erzincan Belediyesi 7 den 70 e her vatandaşın isteklerine hitap eden projelerle vatandaşın gönlüne taht kurdu. Bu projelerden biri olan Binali Yıldırım Parkı da bitmek üzere. Yaklaşık 72 bin metrekare alan üzerine kurulan Binali Yıldırım Parkı, rekreasyon alanı ve yamaç alanı olarak 3 aşamadan oluşuyor.
Çalışmaların devam ettiği Binali Yıldırım Parkı’nda peyzaj çalışmaları, Çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yamaç alanı, havuzları, oturma gurupları bitmiş durumda.
Çalışmaları yerinde inceleyen Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, “Göreve geldiğimizde yeşil alan projeleri ile kişi başına düşen yeşil alan miktarını 4 metrekare artırmayı hedeflemiştik. Bunların ilki Şehrimizin doğusunda ve batısında bulunan Geçit ve Vasgirt Dereleri rekreasyon projesiydi. Seçim beyannamemizde bulunan ve yapımını tamamladığımız diğer projelerimiz gibi bu projelerimizi de en kısa süre içerisinde tamamlayıp hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem