Belediye personellerinden Afrin'deki askerler için kan bağışı

Genel 7.02.2018 15:46:18 0
Belediye personellerinden Afrin
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elazığ Belediyesi personelleri Afrin’de gerçekleştirilen ’Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla Türk Kızılayı aracılığıyla kan bağışında bulundu.
Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütleri DEAŞ, PKK, PYD-YPG’nin temizlenmesi için başlatılan ve kararlılıkla devam edilen Zeytin Dalı Harekatı’na her türlü destek devam ediyor. Bu kapsamda Elazığ Belediyesinin, Türk Kızılayı’na destek sağlamak amacıyla başlattığı kan bağışı kampanyasına, belediye personelleri yoğun katılım gösterdi. Bu doğrultuda Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller, belediye binasında kurulan Kızılay kan toplama merkezine giderek kan bağışında bulundu.
Türk Kızılay’ındaki kan stokunun mutlaka belli bir düzeyde tutulması için bağışların sürekli devam etmesi gerektiğini belirten Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, özellikle Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatındaki Mehmetçiklere destek olmak amacıyla böylesi anlamlı bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem