Başkan Yanılmaz;'Şehrin gelişip güzelleşmesinde Cumhurbaşkanımızın payı büyüktür'

Genel 14.01.2018 14:48:18 0
Başkan Yanılmaz;
Tarih: 01.01.0001 00:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ’a her gelişinde şehrin daha çok güzelleştiğini gördüğünü belirtmesinin oldukça önemli olduğuna değinen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Şehrin gelişip güzelleşmesinde şüphesiz Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın payının büyük olduğunu söyledi.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti 6. Olağan İl Kongresine katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ederek, şehir insanının dünya liderini en iyi şekilde ağırladığını ifade etti.
Elazığ’a her gelişinde memnuniyetini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’a büyük önem verdiğini ifade eden Başkan Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi çok amaçlı spor salonunu hınca hınç dolduran aziz şehrin aziz insanlarının büyük bir sevgi seliyle reisin yanında yer aldığını kaydetti.
Günler öncesinden şehirde bir bayram havasının yaşandığını ve Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şehre gelmesiyle AK Parti 6. Olağan İl Kongresinin büyük heyecanla gerçekleşmesinde emeği olan teşkilat mensuplarının takdire şayan bir çalışmaya imza attığını belirten Yanılmaz," Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen kongremize katılım sağlayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Kongre salonunda heyecanını yitirmeyen genç kardeşlerim programın başlangıcından bitimine kadar attıkları sloganlarla Cumhurbaşkanımıza sevgilerini gösterdi. Yine hanımefendi kardeşlerimiz büyük bir sevgiyle program süresince yerlerinde oturmayarak atılan sloganlara eşlik ettiler. Bu şehir Cumhurbaşkanımızı adeta bağrına basarak kendisine yakışır misafirperverliği göstermiştir" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elazığ’dan övgüyle bahsettiğini ifade eden Yanılmaz," Kongre salonundaki sözlerine Aziz Elazığlılar diye başlayan Cumhurbaşkanımız, Elazığ’a her gelişinde şehrin daha çok güzelleştiğini gördüğünü belirtmesi oldukça önemlidir. Şehrin gelişip güzelleşmesinde hiç şüphesiz Cumhurbaşkanımızın payı büyüktür. Yine konuşmasında Elazığ’ın birçok kahraman yetiştirdiğini ve bunun son örneğinin kahraman şehidimiz Fethi Sekin’le ilgili sözleri de şehir insanımızı gururlandırmıştır. Şehirde gözle görülür değişikliğin yaşandığını ifade eden Cumhurbaşkanımıza bizler de Elazığlılar olarak minnettarız"diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem