Başkan Vekili Epcim, muhtarlarla bir araya geldi

Genel 21.12.2017 11:20:20 0
Başkan Vekili Epcim, muhtarlarla bir araya geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00
Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, mahalle muhtarlarıyla olağan aylık istişare toplantısı yaptı.
Her ay düzenli olarak yapılan istişare toplantısında; Hakkari Belediye Başkanlığının “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” ile Hakkari’de hayata geçirdiği hizmetler, programın işleyişi, muhtarların talepleri ve vatandaşların muhtarlardan talepleri ile birçok konu ele alındı. Belediyenin başlatmış olduğu çalışmalarda kentin kısa sürede çevresini değiştiğini ifade eden mahalle muhtarları, bu çalışmalardan dolayı valilik ve belediye yetkililerine teşekkür ettiler.
Başkan Epcim’le aylık istişare toplantısında bir araya geldiklerini belirten muhtarlar, toplantıda vatandaşın taleplerini samimi ve rahat bir ortamda dile getirdiklerini söylediler. Kış aylarının gelmesi ile birlikte bazı çalışmaların 2018 yılına sarktığını belirten muhtarlar, kalan hizmetlerin 2018 yılında tamamlanacağını temenni ettiler.
Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Vekili Epcim ise, kentin yaşanır bir hale gelmesi için çalışmaların devam edeceğini belirterek, muhtarların verdiği destekten dolayı ise kendilerine teşekkür etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem