Başkan Polat'tan 15 Temmuz değerlendirmesi

Genel 12.07.2018 17:45:07 0
Başkan Polat
Tarih: 01.01.0001 00:00
Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında şehit olan Fuat Bozkurt ile Zekeriya Bitmez’in ailelerini, Gazi Enes Gün’ü evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
15 Temmuz gecesi vatan uğruna canlarını fedan eden şehitlerin ailelerini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Bugün biz özgür ve bağımsız yaşıyorsak önce şehit ve gazilerimize ve ardından milletin meydanlara inmesine borçluyuz. Şehitlerimiz, gazilerimiz olmasaydı, milletimiz meydanlara inmeseydi ülkemiz bugün çevremizdeki bazı ülkeler gibi bir kaos içerisinde olurdu. Amaç ülkemizin zayıflatılması ve bağımsızlığının elinden alınmasıydı. Ama Allah’a çok şükür 15 Temmuzda milletimiz dimdik ayakta durarak bu hain darbe girişiminin hesabını sordu” şeklinde konuştu.
Şehit Yakınları ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Allah’a çok şükür, bağımsız ve özgür bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemizi parçalamak isteyenlere karşı gereken cevabı 15 Temmuz’da verdik. Bundan sonrada vereceğimize kimsenin şüphesi olmasın. Başka bir Türkiye yok, bizim gidebileceğimiz, sığınabileceğimiz bir ülke yok” şeklinde konuştular.
Büyükşehir Belediye Başkanı Polat, Şehit yakınlarına ve Gaziye Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederken evdeki küçük çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem