Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurahham Pınar, Özbekistan’da yapılan ‘Ekonomik İşbirliği’ toplantısına katıldı.
Özbekistan Taşkent’te gerçekleştirilen ‘Ekonomik İşbirliği’ toplantısında, ticaretin önündeki engellerin kaldırılması konusu imzalanan protokolle güvence altına alındı. Bu konuda Türkiye, İran, Afganistan, Pakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Tacikistan, Azerbaycan, Türkmenistan ve Kazakistan ülkeleri ile ticaret yapacak tüm üyelere her türlü diplomatik kolaylık sağlayacağı kararına varıldı.
Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar da, katıldığı ‘Ekonomik İşbirliği’ toplantısının tüccar ve esnaf için sağlanacak kolaylığın bütün üyelere hayırlı olmasını diledi.
Başkan Pınar, Özbekistan'daki toplantıya katıldı

YORUM EKLE
1
6 teröristin kıstırıldığı bölgeye havadan...
2
Tipide mahsur kalanların imdadına Mehmetçik yetişti
3
Erzurum'da yeni eğlence 'lastik raftingi'
4
TBB'den Yüksekova Belediyesine kanal açma aracı
5
Başkan Gürkan, İrfan Akademisinin konuğu oldu
6
Savaş müzesi hazırlıkları sürüyor
7
Başkan Kılıç'tan Vali Memiş'e ziyaret
8
Erzurum'da kamyonet ile minibüs çarpıştı: 8 yaralı
9
Yüksekova'da gerginlik: 6 gözaltı
10
Kars'ta tipide mahsur kalan kadın hasta, kepçeyle...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:12

GÜNEŞ
06:49

ÖĞLE
12:31

İKİNDİ
15:31

AKŞAM
17:53

YATSI
19:20
SIRADAKİ HABER