Başkan Orhan'dan eğitime tam destek

Genel 8.02.2018 15:01:13 0
Başkan Orhan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan 8. sınıf öğrencilerine Liseye Geçiş Sınavı (LGS) hazırlık kitabı hediye etti.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu’nun da eşlik ettiği programda ilçede bulunan Atatürk, 23 Nisan, Başçakmak ve Eskipolat Ortaokullarında 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liseye Giriş Sınavı (LGS) hazırlık kitabı dağıttı.
Aziziye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü eliyle dağıtılan hazırlık kitapları; ilçe genelinde 14 okulda 8. sınıfta öğrenim gören toplam 935 öğrenciye ulaştırılırken, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen ders kitaplarını da destekleyici nitelikte olacak.
En büyük arzularının Aziziye ilçesinde eğitimi destekleyerek başarı çıtasını doruğa çıkarmak olduğunun altını çizen Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan,” Aziziye Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli örnek bir çalışma sergiliyoruz. Her yıl ilçemizdeki okullar ve öğrenim gören öğrencilerimizle ilgili istişare toplantıları yapıyoruz. Bu toplantılar neticesinde ortaya çıkan ihtiyaca yerel yönetimler olarak imkânlarımız mukabilinde cevap veriyoruz” şeklinde konuştu.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında da eğitime desteklerinin artarak devam edeceğini ifade Başkan Orhan,” Liseye Giriş Sınavı (LGS) öğrencilerimiz için önemli bir dönemeç. Bu anlamda ilçemizde özellikle 8. sınıf öğrencilerimizin mevcut ders kitaplarını destekleyecek ve bu bilgilerin pekişmesine yardımcı olacak kitaplarımızı yavrularımıza dağıttık. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı ikinci yarıyıl dönemine başlayan ve Haziran ayında gerçekleşecek olan Liseye Giriş Sınavı’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.
Aziziye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, Aziziye Belediyesi ile birlikte uyumlu bir çalışma sergilediklerini hatırlatarak, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve ekibine eğitim ile ilgili hassasiyetleri için teşekkür etti. Yavilioğlu ayrıca Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın bulundukları taleplere her zaman olumlu cevap verdiğini ve desteklerini kendilerinden hiçbir zaman esirgemediğini hatırlatarak başarı dileklerini iletti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem