Başkan Başsoy’dan hasta ziyareti

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretin de bulundu.Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim

Genel 16.01.2019 08:46:54 0
Başkan Başsoy’dan hasta ziyareti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretin de bulundu.

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Başsoy, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde yatan hastaları da unutmuyor.

Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Başsoy, ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Basşoy; “Hastalık ve sağlık insan için. Hastanemizde tedavi gören tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diyor, Allah’tan acil şifalar diliyorum. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Biz bir olduğumuz sürece varız. İyi günde de kötü günde birlik olabilmemiz lazım. Bu duygu ve düşüncelerle hasta olan kardeşlerimize Allah’tan acil şifa yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem