Başkan Asya, TÜGVA'lı gençlerle buluştu

Genel 2.03.2018 16:29:27 0
Başkan Asya, TÜGVA
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Muş İl Temsilciliğini ziyaret ederek, gençlerle bir araya geldi
Vatandaşlara ulaşma ve onlarla hasbıhal etme noktasında özel bir çaba sarf eden Belediye Başkanı Feyat Asya, ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak TÜGVA Muş İl Temsilciliğini ziyaret eden Başkan Asya, gençlerle birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. TÜGVA İl Temsilcisi Tahsin Oran, vakfa üye gençlerle birlikte karşıladığı Başkan Asya’ya faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi. Geçtiğimiz ağustos ayında açılış yaptıklarını anımsatan Oran, hemen akabinde aktif olarak etkinliklerine start verdiklerini ve bugüne kadar çok güzel sonuçlar elde ettiklerini ifade etti.
Başkan Asya ise, TÜGVA’nın faaliyetlerini yakından takip ettiklerini, başta İl Temsilcisi Tahsin Oran olmak üzere bütün gönüllü üyeleri tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Gençlerin fikirlerini her zaman önemsediklerini, onlarla paydaş olarak memlekete hizmet etmekten mutluluk duyduğunu belirten Başkan Asya, "Gençliğin geleceğimiz olduğunu her platformda söylüyorum. Onlara ihtiyaç duydukları ortamı sağlayarak sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz ki yarın onlar ülkede söz sahibi olduklarında bu bilinçle hareket etsinler. TÜGVA’nın gençlerin sosyal ve manevi gelişimlerini dikkate alarak etkinlikler yaptığını müşahede ediyoruz. Bizler de imkanlar dahilinde bu çalışmalara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin vatanına ve milletine faydalı bireyler olmasında hepimize özel bir sorumluluk düşüyor. Gençlerin geleceğinin şekillenmesinde bu tür vakıf çalışmalarının rolü yüksek olmuştur. Muş Belediyesi olarak her türlü etkinliğinize paydaş olmaktan gurur duyacağımızı özellikle ifade etmek istiyorum. Sizlerin aracılığıyla gençlerimize, vatandaşlarımıza daha iyi hizmetler sunabiliriz" dedi.
Konuşmasının sonunda belediye hizmetleri ile ilgili gençleri bilgilendiren Başkan Asya, merak ettikleri konuları açıklığa kavuşturdu. Soru-cevap bölümü ile devam eden toplantı, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem