Ardahan'da hava sıcaklığı eksi 18 dereceye düştü

Genel 14.12.2018 11:00:11 0
Ardahan
Tarih: 01.01.0001 00:00
Kar yağışının etkili olduğu Doğu Anadolu Bölgesi’nde, gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 18 dereceyle Ardahan’da ölçüldü.
Doğu Anadolu Bölgesi’nde soğuk hava ve kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında olmak üzere Iğdır’da 1, Erzincan’da 3, Tunceli’de 5, Ağrı, Erzurum ve Kars’ta 10, Ardahan’da 18 derece ölçüldü.
Bölgede etkili olan kar yağışının ardından kar kalınlığı Erzurum’da 7 santimetreye ulaşırken kayak merkezlerinden Erzurum Palandöken’de 63, Kars Sarıkamış’ta 64, Erzincan Ergan’da 41 santimetre olarak ölçüldü.

Meteoroloji uyardı
Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre 4 gündür bazı illerinde kar yağışı etkili olan bölgede, hava, parçalı ve çok bulutlu olacak. Sabah saatlerinde Erzincan ve Erzurum çevreleri ile öğle saatlerinden sonra bölge genelinin aralıklı kar yağışlı olması bekleniyor. Yağışların Iğdır ve çevresinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Yetkililer, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer sis ve pus beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklar konusunda dikkatli olunmasını istedi.

"Karla mücadele çalışması yapan iş makinesi şarampole uçtu"
Erzurum’un Tekman ilçesi güzergahında karla mücadele çalışması yapan iş makinesi şarampole uçtu. Kazada yaralanan olmazken iş makinesi diğer ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem