AK Parti heyetinden MUŞ TSO'ya ziyaret

Genel 13.02.2018 16:55:46 0
AK Parti heyetinden MUŞ TSO
Tarih: 01.01.0001 00:00
AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Muş Ticaret ve Sanayi Odasını (MUŞ TSO) ziyaret etti.
AK Parti heyeti, kentte iade-i ziyaretlere başladı. Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Fatih Cengiz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti heyetini karşıladı. Göreve seçildiği günden itibaren çalışmalara yoğun bir şekilde başladıklarını belirten Yaktı, fırsat buldukça iade-i ziyaretler yapmak istediklerini ve bu bağlamda sivil toplum kuruluşu olarak ilk önce Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret ettiklerini ifade etti.
Şehrin ekonomisiyle yakından ilgilenen Muş Ticaret ve Sanayi Odası ile sürekli diyalog içerisinde olacaklarını, istişare yapacaklarını belirten Yaktı, "Göreve geldikten sonra bizleri ziyaret ederek başarı dileklerini ileten Muş Ticaret ve Sanayi Odasına iade-i ziyarette bulunmak için geldik. Bizlere göstermiş oldukları ilgi için ayrıca teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz ise, "Daha önce arkadaşlarımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz AK Parti teşkilatını bugün burada ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başkanımız Rahmetullah Yaktı’nın da ifade ettiği gibi Muş’un gelişmesi, kalkınması ve ekonomisi için hep birlikte istişare etmeye, çalışmaya devam edeceğiz. İş adamlarımızın, üyelerimizin sorun ve sıkıntılarını birlikte çözeceğiz. Kendilerine de yeni görevinde bir kez daha başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz, ziyaret anısına AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı’ya lale işlemeli çini plaket takdim etti.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem