Ahlat Gençlik Merkezinden büyük başarı

Bitlis il merkezi ve ilçelerinde faaliyet gösteren gençlik merkezleri arasında ‘Kültür ve Sanat’ yarışmaları kapsamında düzenlenen ‘Gençler Arası Şiir Okuma İl Birinciliği’ yarışmasına katılan Ahlat Gençlik Merkezi üyesi gen?

Genel 5.03.2019 12:08:33 0
Ahlat Gençlik Merkezinden büyük başarı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bitlis il merkezi ve ilçelerinde faaliyet gösteren gençlik merkezleri arasında ‘Kültür ve Sanat’ yarışmaları kapsamında düzenlenen ‘Gençler Arası Şiir Okuma İl Birinciliği’ yarışmasına katılan Ahlat Gençlik Merkezi üyesi gençler derecelerle döndü.

Birbirleriyle kıyasıya yarışan yarışmacılar, okudukları şiirlerle izleyicilere duygulu anlar yaşattı. 14-17 ve 18-25 yaş aralıklarında bay-bayan olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmada; 14-17 yaş kategorisinde bayanlarda Aslı Sena Akarsu il ikincisi, 18-25 yaş kategorisinde bayanlarda Merve Sevimli il üçüncüsü, 18-25 yaş kategorisinde erkeklerde Furkan Gözel il birincisi ve M. Eren İnan il ikincisi oldu.

Şiir yarışmasında birinci olan Furkan Gözel’in Van’da yapılacak bölge finalinde Ahlat Gençlik Merkezini temsil edeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem