1071 Malazgirt Engelsiz Yaşam Derneği binası hizmete açıldı

Genel 15.02.2018 08:15:38 0
1071 Malazgirt Engelsiz Yaşam Derneği binası hizmete açıldı
Tarih: 01.01.0001 00:00
MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt ilçesinde faaliyet gösteren 1071 Malazgirt Engelsiz Yaşam Derneğinin hizmet binası törenle açıldı.
Açılış törenine Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Tonga, Malazgirt Emniyet Müdürü Aykut Bakbak, Malazgirt Mal Müdürü Mehmet Kalyoncuoğlu, Malazgirt Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür Vekili Cahit Arıfinan, AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, MHP İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Yakup Bozkurt, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Törenin açılışında konuşan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Yakup Bozkurt, engelliler derneğinin hayırlı olmasını dileyerek, Malazgirt Kaymakamlığı ve belediyesinin engeli vatandaşlara yönelik güzel çalışmalar yaptığını söyledi. Engelli vatandaşların artık Malazgirt ilçesinde kendini özel hissetini ifade eden Bozkurt, “İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı’ya ilçemizdeki tüm engeliler ve maddi durumu düşük ailelere göstermiş olduğu hoşgörü, sevgi, saygı için tüm vatandaşlar adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
1071 Malazgirt Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Rahmi Söğüt ise, dernek binasının açılışına katılan herkese teşekkür ederek, “Çok şükür derneğimizin resmi açılışı yaptık. İlçe Kaymakamımız rahatsızlığından dolayı, çok istemesine rağmen açılımıza katılamadı. Kaymakamız, bu derneğin açılmasında bizlere büyük katkılar sundu. Bu dernek varlığını sürdürüyorsa, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı’nın katkıları çok büyüktür. Bizleri kırmayarak açılışımıza gelen tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem