Kısa Mesafe Sürat Pateni yarışlarında milli takım sporcuları bir üst tura çıktı

ISU Avrupa Şampiyonası Kısa Mesafe Sürat Pateni yarışlarında milli takım sporcuları Türkiye rekorları kırarak bir üst tura çıktı.11-13 Ocak tarihleri arası Hollanda’nın Dordrecht şehrinde yapılan ISU Avrupa Şampiyonası Kısa Mesafe

Yerel 13.01.2019 10:49:02 0
Kısa Mesafe Sürat Pateni yarışlarında milli takım sporcuları bir üst tura çıktı
Tarih: 01.01.0001 00:00

ISU Avrupa Şampiyonası Kısa Mesafe Sürat Pateni yarışlarında milli takım sporcuları Türkiye rekorları kırarak bir üst tura çıktı.

11-13 Ocak tarihleri arası Hollanda’nın Dordrecht şehrinde yapılan ISU Avrupa Şampiyonası Kısa Mesafe Sürat Pateni yarışlarında milli takım sporcularımız Türkiye rekorları kırarak bir üst tura çıktılar.

500 metre Erkeklerde Fırat Yardımcı 41.954 kayarak kendisine ait Türkiye rekorunu geliştirdi ve bir üst tura çıktı.

5000 metre Erkekler Bayrak yarışında milli takım sporcularımız Fırat Yardımcı, Tunay Şimşek, Davut Tahtacı ve Furkan Akar yarışmada 6.51.690 kayarak hem Türkiye rekorunu kırdılar hem de Avrupa’da ilk 8 takım arasına girdiler. Hocalar Anna Lukanova ve Mükerrem Deniz yarışma sonuçlarından memnun olduklarını rakiplerin dikkatlerini çektiklerini belirterek, her yarışma sonrasındaki gelişimler sporcularımızın kendilerine olan güven duygusunu arttırdığını söyledi.

Anna Lukanova, bu takımla 6 ay önce çalışmaya başladığını ve gelinen noktada çok hızlı bir şekilde geliştiklerini, yakın zamanda bunların sonuçlarını madalya alarak ve marşımızı çaldırarak göstereceklerini dile getirdi.

Milli takımın Hollanda kafilesinin başkanlığını branş sorumlusu Naci Korucu yapıyor.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem