Kaymakam Kırlı'dan okul ziyareti

Eğitim 7.02.2018 08:11:18 0
Kaymakam Kırlı
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’un Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya yarıyıl tatilinin bitmesiyle ders başı yapan öğrencileri okullarında ziyaret ettiler.
Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, beraberindeki Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ile yarıyıl tatilinin bitmesi üzerine ders başı yapan Fatih Ortaokulu öğrencilerini ziyaret ederek başarılar dilediler. Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı ve Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, öğrencilere daha çok çalışmaları ve başarılı olabilmeleri için önerilerde bulundular.
Eğitim öğretimdeki başarı için her koşulda destek olacaklarını belirten Kaymakam Kırlı, “Sevgili öğrenciler, artık tatil bitti şimdi ders çalışma zamanı. Öğretmenlerinizi dinleyin. Boş zamanlarınızda bol bol kitap okuyun. Biz kaymakamlık ve belediye olarak eğitim öğretime çok önem veriyoruz. Siz değerli öğrencilerimizin en güzel ortamlarda okuması için elimizden gelen tüm gayretleri sarf edeceğiz” dedi.
Kaymakam Kırlı, ziyaret ettiği Fatih Ortaokulunda idareciler ve öğretmenlerle de bir araya gelerek, öğrencilerin ve okulun durumu hakkında bilgi aldı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem