Başkan Asya'dan okul ziyareti

Eğitim 7.02.2018 15:26:19 0
Başkan Asya
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Fatih İlkokulunu ziyaret ederek öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi.
Belirli aralıklarla şehir merkezindeki okulları ziyaret eden Belediye Başkanı Feyat Asya, 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. yarıyılının ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Mesaiye Fatih İlkokulunu ziyaret ederek başlayan Başkan Asya, burada öğretmenlerle hasbıhal ederek, fikir alışverişinde bulundu. Okul Müdürü Hüsni Deniz ve okul yönetimi tarafından karşılanan Başkan Asya, okulun genel durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra öğretmenler odasına geçti. Burada öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Asya, görev süresi içerisinde yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Yaptıkları hizmetleri toplumun her kesimine hesap vermek üzere anlatmaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Asya, bu vesile ile karşılaştıkları eksik ve aksaklıkları da telafi etme imkanı bulduklarını ifade etti.
Belediyenin çalışmaları ile ilgili öğretmenleri bilgilendiren Başkan Feyat Asya, "Yaklaşık dört yıldır vatandaşımızın bize emanet ettiği görevi layıkıyla yerine getirmenin mücadelesini veriyoruz. İşin başında tespitini yaptığımız eksik ve aksaklıkları kısa bir sürede gidererek, ihtiyaç duyulan hizmetlerin büyük bir kısmını halkımıza ulaştırmanın sevincini yaşıyoruz. Stratejik planımıza göre kısa, orta ve uzun vadede projeler hazırlayarak ilimizin yeni bir değişim ve dönüşüm sürecine girmesine öncülük ettik. Kısa ve orta vadede planladığımız projelerimizi Allah’a şükür tamamlayarak hizmete sunduk. Altyapı ve cazibeli içme suyu temini gibi uzun vadede planladığımız projeleri de başlattık. Şu anda bu projelerimizi devam ettiriyoruz. Halkımıza söz verdiğimiz ve taahhüt ettiğimiz projelerin tamamını görev süremiz bitmeden hayata geçirdik. İnşallah şu anda yürütmekte olduğumuz çalışmaların tamamlanması ile Muş’umuzu hak ettiği konuma getireceğiz" dedi.
Altyapı gibi süreç isteyen ve meşakkatli projeleri başlattıklarını ifade eden Başkan Asya, bu konuda vatandaşlardan sabırlı olmalarını ve destek vermelerini beklediklerini, girmiş oldukları zorlu dönemin ardından hep birlikte feraha ulaşacaklarını sözlerine ekledi. Yol, kaldırım, çevre temizliği, alt ve üstyapı gibi belediyelerin asli görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını kaydeden Başkan Asya, bunlarla beraber sosyal belediyecilik alanında da önemli hizmetler hayata geçirdiklerini söyledi. Çocukların, gençlerin ve kadınların bilgiye ulaşmalarını kolaylaştırmak, için ‘Bilgi Evleri’ projesini başlattıklarını ve bu kapsamda 2 bilgi evini hizmete sunduklarını, 2 bilgi evinin de ihale edildiğini, söz konusu tesislerin bu yıl yapımına başlanacağını sözlerine ekledi.
Başkan Asya, yaptığı konuşmanın ardından öğretmenlerin sorularını yanıtlayarak taleplerinin yapılması hususunda talimatlar verdi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem