Venezulea'nın darbeci başkanın gelin çağrısına Amerika’dan şok cevap

Sahte başkan Juan Guaido, yabancı asker müdahalesine karşı çıkmadı. ABD darbesine göz kırptı. Fakat hiç beklemediği Cevap Amerika’dan geldi.

Dünya 11.02.2019 14:12:39 0
Venezulea'nın darbeci başkanın gelin çağrısına Amerika’dan şok cevap
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sahte başkan Juan Guaido, yabancı asker müdahalesine karşı çıkmadı. ABD darbesine göz kırptı. Fakat hiç beklemediği Cevap Amerika’dan geldi. Cevapta Temsilciler Meclisi Üyesi Ro Khanna: Bay Guaido siz kendinizi Venezuela lideri ilan edebilirsiniz, ancak Amerikan müdahalesine izin verme yetkiniz yok. Onu sadece ABD Kongresi yapabilir.” cevabını verdi.

Bu aslında hem bir ülkeye köpek olmanın sonucunun ne olduğunu gösteriyor ki şu an Esad'da aynı durumda. Bir köpek gibi en aşağı kişiden dahi eleştiri alabiliyor. Ama ikinci bir taraf daha var ki o da ABD temsilciler meclisinden böyle bir açıklama çıkması demek, aslında ABD içinde de büyük bir çatlağın olup ayrışma olduğunu gösteriyor.

Bu da Amerika’nın aslında içinde nasıl bir savaş olup nasıl bir çatışma olduğunu da gösteriyor. Bu zaten Rusya Çin Türkiye İran gibi dünyanın önemli ülkelerini karşısına almış Amerika’nın içinde de nasıl bir çatışma olduğunu görüyoruz. İşte bunlar size dediğimiz gibi dıştan belasını bulacak olan Amerika’nın aslında içeridende en sonunda iç çatışma ile nasıl yok olacağını gösteriyor. 

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem