Türkiye'den İsrail’e devlet dersi

Türkiye’den İsrail’e yepyeni bir tokat hamlesi daha geldi. Yeni Türkiye’nin gücü İsrail'i destekleyen, dünyayı sömürmek için herşeyi yapabilen gizli ve derin güçleri çıldırdıyor.

Dünya 3.02.2019 04:41:04 0
Türkiye'den İsrail’e devlet dersi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye’den İsrail’e yepyeni bir tokat hamlesi daha geldi. Türkiye bugün Adana’da YPG nin PKK’nın sözde temsilcilerinden önemli birisini yakaladı. Yakaladığı isim ise İsrail’de Kürt Enstitüleri bulunan bir kişi. İsrail bu kişiye bir çok defa yer açtı. Özellikle İsrail ve ABD arasında PKK’nın devamlılığı için yapılan görüşmelerde başı çeken kişi olan "Canbulut Turgay” ismi ile sahte kimlik kullanan Davut Baghestan'in yakalanmış olması, İsrail’e beklemediği yerden bir tokat hamlesi oldu.

Bu kişi o kadar rahat hareket ediyordu ki, sözdesi üst düzey bir PKK yöneticisi olmasına rağmen, devletin onu bulamayacağı güvencesinden olsa gerek Adana'da ve yurtiçinde rahat rahat geziyordu.

Bundan mıdır bilinmez, İsrail’de bugünlerde Türkiye’den artık Kudüs’e vatandaşların yılda sadece bir kez girebileceği, Ayrıca Kudüs’teTürk bayrağı yasağı ve benzeri şeyleri ardı ardına getirdi.

Kısacası biz görmesek de derinden bir karşılıklı satranç savaşı verilmekte. Ama fark şuradaki biz onların adamını alırken onlar sadece bize bir hamle yapabiliyor. İşte bu yeni Türkiye’nin gücü ki bu onları inanın çıldırtıyor.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem