Çanakkale'de 3 kişi kayboldu

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde çaydan araçla karşıya geçmek isteyen 3 kişi sürüklenerek kayboldu. Bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen dalgıç ekipleri ise arama çalışmalarına başladı.

Dünya 3.02.2019 11:32:49 0
Çanakkale'de 3 kişi kayboldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çanakkale'de dereye uçtuğu iddia edilen araç için çalışma başlatıldı
 

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, içinde iki kişinin bulunduğu otomobilin dereye uçtuğu iddiası üzerine ekipler, bölgede çalışma başlattı.

İddiaya göre, Ezine ilçesi Akköy köyünün içinden geçen ve Akköy Geçidi olarak bilinen bölgede saat 21.30 sıralarında bir otomobil dereye uçtu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlarca suda kaybolduğu ihbarı yapıldı. Daha sonra iddiaya göre, aracın içinde bulunan iki gencin yükselen suyun içinde kaybolduğunun bildirilmesiyle bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede arama-kurtarma çalışması başlattı.  

Çanakkale'de dereye uçtuğu iddia edilen araç için çalışmalar sürüyor


Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, içinde en az iki kişinin bulunduğu otomobilin dereye uçtuğu iddiası üzerine ekiplerin bölgede çalışması sürüyor. 

İddiaya göre, Ezine ilçesi Akköy köyünün içinden geçen ve Akköy Geçidi olarak bilinen bölgede saat 21.30 sıralarında bir otomobil dereye uçtu. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlarca suda kaybolduğu ihbarı yapıldı. Daha sonra iddiaya göre, aracın içinde bulunan iki gencin yükselen suyun içinde kaybolduğunun bildirilmesiyle bölgeye jandarma, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. 

Ekipler bölgede drone ile çalışma yapmasının yanı sıra Sahil Güvenlik Grup Komutanlığına bağlı dalgıçlarda sualtı çalışması yaptı. Ayrıca dalgıçlar vinç yardımıyla derenin içerisinde de çalışma yaptı. 
Ekiplerin, bölgede arama-kurtarma çalışması sürüyor. 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem