Tunceli’de kapalı 222 köy yolu açılmaya çalışılıyor

Tunceli’de yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 222 köy yolunda çalışma başlatılırken, Pülümür-Erzincan yolunda mahsur kalan araçlar da kurtarılıyor.Türkiye genelinde bir çok ilde etkili olan kar yağışı Tunceli’yi de beyaza bür?

Çevre 27.12.2018 13:59:39 0
Tunceli’de kapalı 222 köy yolu açılmaya çalışılıyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tunceli’de yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 222 köy yolunda çalışma başlatılırken, Pülümür-Erzincan yolunda mahsur kalan araçlar da kurtarılıyor.

Türkiye genelinde bir çok ilde etkili olan kar yağışı Tunceli’yi de beyaza bürüdü. Kar yağışı nedeniyle kentte kapanan 222 köy yolunun ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi ekipleri çalışma başlattı. Kar nedeniyle Tunceli-Erzincan yolunda da ulaşım güçlüklü sağlanıyor. Pülümür ile Erzincan arasında bir çok araç ise yolda kaldı. Bunun üzerine karayolları ve özel idare ekipleri çalışma başlattı. Yolun sürekli açık kalması için ekipler çalışma yaparken, yolda kalan kamyon ve tırlar ise çekilerek kurtarılmaya çalışılıyor.

Gece bastıran kar nedeniyle yolda mahsur kaldıklarını belirten sürücüler, defalarca zincir takarak belirli noktalara geldiklerini aktardı.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem