Hasköy'de yol yıkama çalışması

Çevre 3.01.2018 12:19:19 0
Hasköy
Tarih: 01.01.0001 00:00
Muş’un Hasköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından ilçe merkezindeki ana ve ara caddelerde yıkama çalışması yapıldı.
Hasköylü vatandaşların temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarını sürdüren Hasköy Belediyesi; cadde, sokak ve kaldırım yıkama çalışması başlattı. Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen’in talimatıyla öğretmenevi önünden tazyikli su ile başlatılan yıkama çalışması, çarşı merkezine kadar sürdürüldü. Halkın sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe gerektiğinden fazla önem gösteren Hasköy Belediyesi, cadde ve sokaklardaki kötü görüntü ve çamuru ortadan kaldırıyor. Hava şartlarının elverişli olmasını fırsat bilerek, vatandaşların yoğun olarak kullandığı işlek caddeler ve kaldırımlar tazyikli su ile yıkanıp hijyenik hale getirildi.
Yol yıkama çalışmaları sırasında itfaiye ekiplerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, yapılan çalışmanın sağlık açısından büyük önemi olduğunu ifade ettiler.
Çalışmalar sırasında zabıta ekipleri ise, trafik kontrolünü sağlayarak önlem aldı.
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen ise, hava sıcaklığının normalin üzerinde seyretmesini bir fırsat olarak gördüklerini ve vatandaşın sağlığı açısından düzenli olarak yıkama çalışması yürüttüklerini söyledi. Hava şartlarının elverişli olduğu her günü değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Özen, "İlçe merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandıkları güzergahların temiz ve sağlıklı olması için tazyikli su ile yıkama çalışması başlattık. İtfaiye ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda çamur ve kirli görüntüler ortadan kaldırılıyor. 2017 yılı içerisinde birçok yatırıma imza attık. Bugün de hava şartlarının elverişli olması münasebetiyle vatandaşların sağlığı açısından yol ve ara arterlerde temizlik çalışması yapıldı. Cadde ve sokakların temizliğini aralıksız bir şekilde yapıyoruz. İnşallah başlattığımız çalışmaları kısa sürede tamamlayarak sorunsuz bir kış mevsimi geçiririz" ifadelerini kullandı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem