Van Büyükşehir'den Türk halk müziği konseri

Van Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda Van’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Musiki Derneği tarafından Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği konseri verildi. Konserde sahne alan en

Van Büyükşehir 5.04.2018 11:00:03 0
Van Büyükşehir
Tarih: 01.01.0001 00:00

Van Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Van Devlet Tiyatrosunda konser düzenlendi. Konsere Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, daire başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Şef Ferhat Kılınçarslan yönetimindeki konsere katılanlar Van Türk Musiki Derneği korosunun seslendirdiği solo ve koro şarkılarla güzel bir gece geçirirken engelli sanatçıların seslendirdiği bir birinden güzel şarkılar ise büyük alkış aldı. Böyle güzel bir konserde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, “Bu akşam harika bir konser dinledik. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tarz kültürel çalışmalarımız devam edecek. Ben bu güzel konseri veren gönlümüzün, kulluklarımızın pasını silen tüm sanatçılara ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. 


Konser sonrasında Genel Sekreter Yardımcısı Salih Allahverdi, Türk Musiki Derneği koro şefi Ferhat Kılınçarslan’a günün anlamına binaen bir demet çiçek takdim etti. 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem