Kars'ta, asayiş ve trafik uygulamaları devam ediyor

Asayiş 7.02.2018 11:16:20 0
Kars
Tarih: 01.01.0001 00:00
Kars’ta, Emniyet Müdürlüğü’nce ‘Çocukların Korunması’na yönelik uygulamalar aralıksız devam ediyor.
Polisin yaptığı uygulamada bin 623 kişinin GBT sorgulaması yapıldı, yapılan uygulamalarda 1 ruhsatsız silah ele geçirilerek muhafaza altına alındı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, ‘Çocukların Korunmasına’ yönelik il genelinde okul, park ve öğrenci yurtlarının yoğun olduğu muhtelif yerlerde asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince ortaklaşa yapılan uygulamalarda, bin 623 kişinin GBT sorguları ve kaba üst yoklamaları yapıldı,
1 kişinin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 1 adet şarjör ve fişekler ele geçirildi. Uygulamada hakkında aranması olan 1 kişi yakalandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, 167 okul ve civarında bulunan umuma açık işletmelerde yapılan kontrollerde 4207 Sayılı Tütün Kanuna Muhalefet suçundan 6 işletmeye ve 10 kişiye idari yaptırım uygulandı. 202 okul servis aracı kontrol edilerek, çeşitli eksiklikleri tespit edilen 21 servis aracına yaptırım yapıldı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce vatandaşların huzur ve güvenlerinin sağlanması için bu tür uygulamaların aralıksız devam edeceği belirtildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem