Kars't polis okul önlerinde uçurtmuyor

Asayiş 9.02.2018 16:11:15 0
Kars
Tarih: 01.01.0001 00:00
Kars’ta polis okul önlerinde adeta kuş uçurtmuyor. Okulla ilgisi olmayan vatandaşlar ise okul önlerinden uzaklaştırılıyor.
Kars Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Emniyet Müdürü Ümit Bitirik’in talimatıyla uyuşturucuyla mücadele kapsamında okul önlerinde, metruk binalarda, park ve bahçelerde şüpheli kişiler üzerinde uygulama yapılıyor. Bu kapsamda Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Caddesi üzerinde bulunan okulların önünde de uygulama yapıldı. Uygulamada okulların çevresinde, okulla ilişkisi bulunmayan kişilerin üst araması ve GBT sorgulamaları yapıldı. Okul önlerinde uyuşturucu satışının engellenmesi amacıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, okul müdürleri ve öğrencilere de el broşürü dağıtıldı.
Özellikle ders saatlerinde okulda olmayan ve parklarda bulunan öğrenciler de ailelerine bilgi verilmek suretiyle okullarına götürülüyor. Cadde, sokak, park ve okul önlerinde görev alan polis ekipleri, buralarda meydana gelecek olayların da önünde geçiyor.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uygulamaların aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem