Bursa'da 4 bin polisle şafak operasyonu!

Bursa polisi uyuşturucunun kökünü kazımaya kararlı. 4 bin polisin sabah 05.30'da başlayan operasyonunda daha önceden belirlenmiş yüzlece eve baskın düzenlendi. Helikopter de havadan operasyona destek verdi.

Asayiş 12.02.2019 13:00:12 0
Bursa'da 4 bin polisle şafak operasyonu!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Çevik Kuvvet, Özel Harekat, Terörle Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ile polis merkezi ekiplerinin de katıldığı operasyonun startı sabah 05.30'da verildi. 

Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda toplanan tüm ekipler, daha önceden adresleri belirlenen evlere şafak operasyonu düzenledi. Özel harekat ekipleri uyuşturucu tacirlerinin evlerini koç boynuzuyla kırarak açtı. Kokuya duyarlı narkotik köpekleri de operasyona katıldı. 

Operasyona bizzat katılan ve öncesinde kısa bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Osman Ak "Uyuşturucuyu silip süpüreceğiz" dedi. 

Emniyet Müdürü Osman Ak, Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi Kartal Sokak ile Meydancık Mahallesi'ndeki operasyonlara bizzat katıldı. Operasyonun sadece il merkezinde değil 17 ilçenin tamamında il genelinde gerçekleştirildiği öğrenildi. 

Operasyonun sonuçlarıyla ilgili detaylı açıklama yapılacağı kaydedildi. 

Bebek beşiğinde uyuşturucu bulundu 

Bursa'da 4 bin polis memuru ile şafak vakti yapılan Narko Timsah operasyonu devam ediyor. Bursa şehir merkezinin yanısıra 17 ilçede aynı anda yapılan helikopter destekli operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, bir evde bebek beşiğinden uyuşturucu madde çıktı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet, terör ve asayiş şube desteğinde 4 bin polis memurunun katılımıyla sabah 05.30'da operasyon başlattı. Ekipler Bursa Büyükşehir Stadyumu'nda toplanarak belirlenen adreslere dağıldı. 

Narko Timsah ismi verilen operasyonda özel harekat ekipleri evlerin kapılarını koçbaşı yardımı ile kırdı. Eğitimli narkotik köpekleri evlerde arama yaptı. Operasyon halen devam ederken, arama yapılan evlerden birinde bebek beşiğinde uyuşturucu madde bulundu. Beşiğin altına gizlenen uyuşturucuyu narkotik köpeği Rona buldu. 

Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, operasyonun ardından konuyla ilgili detaylı açıklama yapacak.  


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem